سنگ لاشه نمای دیوار با سنگ کوهی طوسی فروش سنگ دماوند سنگ تخت ورقه ای

سنگ لاشه سنگی است که به علت شکل ظاهری نامنظمی که دارند، می‌توان از آن به عنوان سنگ تزئینی استفاده کرد. اما این سنگ قابلیت بالایی جهت استفاده در ساخت دیوارها و ساخت پله‌ و غیره را دارا می‌باشد. از این نمونه سنگ ساختمانی همچنین در کارخانه‌ها برای تولید پودر سنگ استفاده می‌کنند. در ادامه […] توضیحات سنگ لاشه سنگی است که به علت شکل ظاهری نامنظمی که دارند، می‌توان از آن به عنوان سنگ تزئینی استفاده کرد. اما این سنگ قابلیت بالایی جهت استفاده در ساخت دیوارها و ساخت پله‌ و غیره را دارا می‌باشد. از این نمونه سنگ ساختمانی همچنین در کارخانه‌ها برای تولید پودر سنگ استفاده می‌کنند. در ادامه با کاربرد و مشخصات کیفی این نمونه سنگ بیشتر آشنا خواهید شد. آشنایی با سنگ لاشه این سنگ حاصل عمل انفجار در معدن سنگ است. در واقع، پس از خرد شدن سنگ‌ها در معدن به قطعات کوچکتر، این سنگ به دست می‌آید. به همین دلیل این سنگ شکل خاص و سطح مشخصی ندارد. برای استفاده از این سنگ حتما باید گوشه و زوایای تیز آن گرفته شود، در غیر این صورت مجاز به استفاده از آن نخواهید بود. در واقع می‌توان گفت در زمان انفجار، موقع شکسته شدن سنگ‌های بزرگ تر، تکه‌های لاشه دارای گوشه و لبه‌های تیز می‌شوند. بنابراین قبل از استفاده باید به آنها ساب زده شود تا آماده استفاده گردند. از سنگ‌های لاشه که ابعاد آن‌ها کمتر از ۱۵ سانتیمتر باشد، به عنوان پرکننده در مکان‌های مختلف استفاده می‌کنند. در این صورت دیگر نیازی به ساب زدن آنها نیست. مشخصات کیفی سنگ‌های لاشه این سنگ مانند سایر سنگ‌ها دارای ویژگی و مشخصه‌هایی می‌باشد که می‌خواهیم آنها را در این قسمت مورد بررسی قرار دهیم. سنگ‌هایی با نام لاشه می‌بایست عاری از هرگونه لایه‌بندی باشند. به عبارت دیگر سنگ لاشه، نباید لایه لایه باشد. سنگ لاشه‌ای را که انتخاب کرده اید، باید دارای سختی و مقاومت قابل قبولی باشد. وجود شکاف و درز در این سنگ نشان از عدم مقاومت و استحکام پایین آن می‌باشد. یکی دیگر از مشخصات کیفی این سنگ بدون شکاف و درز بودن آن است، که نشانی بر کیفیت این سنگ خواهد بود. شرایط و نوع استخراج این سنگ از دیگر مشخصات کیفی آن است. شرایط استخراج این سنگ باید رو باز باشد و به آسانی و بدون باطله صورت گیرد. کاربرد همانطور که اشاره شد، سنگی است که به علت شکل ظاهری خود کاربرد تزئینی ندارد. در نتیجه عمده مصرفی که برای این سنگ در نظر گرفته می‌شود، استفاده در کارهای عمرانی است. در ادامه به برخی از آن‌ها اشاره خواهیم کرد. کاربرد در انواع پل‌های سنگی استفاده از آن در ابنیه‌های ساختمانی استفاده در ساخت سد استفاده در ساخت دیوار و پی‌های لازم در ساختمان کاربرد فراوان تشکیل و ساخت در پودر سنگ معادن سنگ های لاشه معادن این سنگ می‌بایست نزدیک به شهر یا محل مصرف آن باشد. این معادن نیز باید دارای ویژگی سهولت در استخراج و ضخامت خوب لایه‌ها باشند. زمانی که سنگ لاشه معدن دارای کلیواژ یا کلاژ و درز و شکاف باشد و این درز و شکاف‌ها نسبت به یکدیگر دارای فاصله کمی باشند، سبب می‌شود تا در هنگام استخراج مقدار زیادی سنگ لاشه ایجاد گردد. در صورتی که مقاومت سنگ معدن نیز کم باشد موجب می‌گردد تا در زمان انفجار سنگ‌های زیادی تولید شود. برای مثال سنگ‌های آهکی مارنی دارای میزان مقاومت کمی هستند و به سادگی برش خورده و صیقل داده می‌شوند. این نوع سنگ در مقابل سنگ‌های آهکی خالص از مقاومت کمتری برخوردار هستند و این موضوع باعث می‌شود به زودی فرسوده شوند و به هنگام استخراج مقدار زیادی سنگ لاشه تولید کنند.
سنگ لاشه سنگی است که به علت شکل ظاهری نامنظمی که دارند، می‌توان از آن به عنوان سنگ تزئینی استفاده کرد. اما این سنگ  قابلیت بالایی جهت استفاده در ساخت دیوارها و ساخت پله‌ و غیره را دارا می‌باشد. از این نمونه سنگ ساختمانی همچنین در کارخانه‌ها برای تولید پودر سنگ استفاده می‌کنند.  در ادامه […]
توضیحات
سنگ لاشه سنگی است که به علت شکل ظاهری نامنظمی که دارند، می‌توان از آن به عنوان سنگ تزئینی استفاده کرد. اما این سنگ  قابلیت بالایی جهت استفاده در ساخت دیوارها و ساخت پله‌ و غیره را دارا می‌باشد. از این نمونه سنگ ساختمانی همچنین در کارخانه‌ها برای تولید پودر سنگ استفاده می‌کنند.  در ادامه با کاربرد و مشخصات کیفی این نمونه سنگ بیشتر آشنا خواهید شد.
آشنایی با سنگ لاشه
این سنگ حاصل عمل انفجار در معدن سنگ است.  در واقع، پس از خرد شدن سنگ‌ها در معدن به قطعات کوچکتر، این سنگ به دست می‌آید. به همین دلیل این سنگ شکل خاص و سطح مشخصی ندارد. برای استفاده از این سنگ حتما باید گوشه و زوایای تیز آن گرفته شود، در غیر این صورت مجاز به استفاده از آن نخواهید بود. در واقع می‌توان گفت در زمان انفجار، موقع شکسته شدن سنگ‌های بزرگ تر، تکه‌های لاشه دارای گوشه و لبه‌های تیز می‌شوند. بنابراین قبل از استفاده باید به آنها ساب زده شود تا آماده استفاده گردند. از سنگ‌های لاشه که ابعاد آن‌ها کمتر از ۱۵ سانتیمتر باشد، به عنوان پرکننده در مکان‌های مختلف استفاده می‌کنند.  در این صورت دیگر نیازی به ساب زدن آنها نیست.
مشخصات کیفی سنگ‌های لاشه
این سنگ مانند سایر سنگ‌ها دارای ویژگی و مشخصه‌هایی می‌باشد که می‌خواهیم آنها را در این قسمت مورد بررسی قرار دهیم.
سنگ‌هایی با نام لاشه می‌بایست عاری از هرگونه لایه‌بندی باشند. به عبارت دیگر سنگ لاشه، نباید لایه لایه باشد. سنگ لاشه‌ای را که انتخاب کرده اید، باید دارای سختی و مقاومت قابل قبولی باشد. وجود شکاف و درز در این سنگ نشان از عدم مقاومت و استحکام پایین آن می‌باشد. یکی دیگر از مشخصات کیفی این سنگ بدون شکاف و درز بودن آن است، که نشانی بر کیفیت این سنگ خواهد بود. شرایط و نوع استخراج این سنگ از دیگر مشخصات کیفی آن است. شرایط استخراج این سنگ باید رو باز باشد و به آسانی و بدون باطله صورت گیرد.
کاربرد
همانطور که اشاره شد، سنگی  است که به علت شکل ظاهری خود کاربرد تزئینی ندارد. در نتیجه عمده مصرفی که برای این سنگ در نظر گرفته می‌شود، استفاده در کارهای عمرانی است. در ادامه به برخی از آن‌ها اشاره خواهیم کرد.
کاربرد در انواع پل‌های سنگی
استفاده از آن در ابنیه‌های ساختمانی
استفاده  در ساخت سد
استفاده در ساخت دیوار و پی‌های لازم در ساختمان
کاربرد فراوان تشکیل و ساخت در پودر سنگ
معادن سنگ های لاشه
معادن این سنگ می‌بایست نزدیک به شهر یا محل مصرف آن باشد. این معادن نیز باید دارای ویژگی سهولت در استخراج و ضخامت خوب لایه‌ها باشند. زمانی که سنگ لاشه معدن دارای کلیواژ یا کلاژ و درز و شکاف باشد و این درز و شکاف‌ها نسبت به یکدیگر دارای فاصله کمی باشند، سبب می‌شود تا در هنگام استخراج مقدار زیادی سنگ لاشه ایجاد گردد. در صورتی که مقاومت سنگ معدن نیز کم باشد موجب می‌گردد تا در زمان انفجار سنگ‌های زیادی تولید شود. برای مثال سنگ‌های آهکی مارنی دارای میزان مقاومت کمی هستند و به سادگی برش خورده و صیقل داده می‌شوند. این نوع سنگ در مقابل سنگ‌های آهکی خالص از مقاومت کمتری برخوردار هستند و این موضوع باعث می‌شود به زودی فرسوده شوند و به هنگام استخراج مقدار زیادی سنگ لاشه تولید کنند.
۵
از ۵
۱۴ مشارکت کننده